Manuel Häring

Image

Nové BMW 7 PROTECTION

Dlouholeté zkušenosti BMW s výrobou ochranných vozidel umožnily dosáhnout vynikající úrovně ochrany u nového BMW i7 Protection a nového BMW řady 7 Protection.

Oba výše uvedené modely nabízejí vestavěnou ochranu již z výroby. Na rozdíl od dodatečných řešení prováděných externím dodavatelem zajišťuje integrovaná koncepce ochrany těchto vozidel nejen maximální bezpečnost při ozbrojeném útoku, ale také dobře řešené ovládání a dynamické reakce, které se od BMW v nebezpečných situacích očekávají.  

Vývojové zkušenosti nejúspěšnějšího výrobce prémiových automobilů na světě přinesly množství inovativních funkcí, které umožňují lidem vyžadujícím speciální ochranu užívat si ještě bezpečnější a jistější mobilitu. Hladká integrace ochranných funkcí specifických pro daný model do systému BMW iDrive pomáhá zajistit, aby tyto funkce byly pro řidiče intuitivní, bezpečné a pohodlné při používání v každé situaci. 

Zákazníci po celém světě mohou využít individuální a diskrétní poradenství a řadu dalších služeb. Například lze vyhovět specifickým požadavkům zákazníků, pokud jde o vybavení jejich vozidla dalšími ochrannými a/nebo komfortními prvky. Servis a údržbu ochranných vozidel zajišťuje mezinárodní síť servisních míst BMW, přičemž práce provádějí výhradně vyškolení odborníci v certifikovaných specializovaných dílnách.


Manuel Häring

Manuel Häring v současné době zodpovídá za prodej ochranných vozů ve společnosti BMW a dohlíží na evropský region. Má bohaté zkušenosti z oblasti bezpečnosti. Cenné zkušenosti získal během svého působení ve speciální jednotce německé spolkové policie. Po skončení služby u německé spolkové policie byl v rámci BMW zodpovědný za blízkou ochranu.  Když změnil pole působnosti na strategičtější bezpečnost, vedl jako bezpečnostní poradce region Severní a Jižní Ameriky. Jako vášnivý profesionál přináší Manuel do této oblasti bohaté znalosti a zkušenosti.


Vytisknout